vineri, noiembrie 12, 2021

Operațiunea ,,Rățușca”

De citit!

Operațiunea ,,Rățușca”

Acțiune inedită a pompierilor din Bistrița. Cei care ne apără viața cu propria lor viață au intervenit pentru salvarea unor boboci de rață, rămași captivi în canalizare.

Salvarea inedită a avut loc miercuri seara pe strada Calea Dejului din Bistrița. Pompierii bistrițeni au intervenit pentru salvarea mai multor boboci de rață rămași în canalizare. În momentul în care au ajuns pompierii solicitați de câțiva iubitori de animale în zona în care au rămas blocate rățuștele, erau deja mai mulți voluntari și chiar și un veterinar care încercau să ajute.

,,Știm! Este greu de înțeles ce țin pompierii bistrițeni în palme…Șapte suflete mici de rățuște au rămas în canalizarea de pe strada Calea Dejului din Bistrița. Câțiva iubitori de mici animăluțe, inclusiv un medic veterinar, erau deja în zonă, ghidați de suspinele și agitația rățuștei-mamă. Cu puțină bătaie de cap, pompierii bistrițeni au făcut ce au știut ei mai bine și au reușit să le scoată din încurcătură” , au scris pe facebook despre inedita misiune pompierii de la ISU Bistrița-Năsăud.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:04:59

Și la câmpie se asfaltează

Joi 11 noiembrie 2021, s-a semnat contractul pentru lucrările de modernizare a drumurilor județene din partea de câmpie din județul Bistrița-Năsăud.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: