miercuri, noiembrie 10, 2021

Val de infracțiuni în Bistrița-Năsăud

De citit!

Val de infracțiuni în Bistrița-Năsăud

Depistat în flagrant de polițiști, fără permis de conducere

Ieri, 11 mai a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, au oprit pentru control, pe Drumul Județean 172G, în localitatea Petriș, o autoutilitară condusă de un tânăr de 27 de ani din aceeași localitate.

Polițiștii au dispus verificări cu privire la conducătorul autoutilitarei, constatând faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată polițiștii au constatat cu ocazia verificărilor că tânărul, în timp ce s-a deplasat pe raza localității Petriș, a acroșat un autoturism parcat în fața unui imobil, după care a părăsit locul accidentului.

Cercetările continuă de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, fiind întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere, urmând documentarea faptelor.

Două infracțiuni constatate în flagrant de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința

La data de 11 mai a.c., în localitatea Sângeorzu-Nou, pe Drumul Comunal 16, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, au depistat un tânăr de 17 ani din Feldru, în timp ce conducea un autoturism, fără încuvințarea proprietarului,  fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost totodată testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință, urmând documentarea faptelor.

Tânăr șofer depistat cu dreptul de a conduce, suspendat

La 11 mai a.c., pe raza orașului Năsăud, polițiștii Compartimentului Rutier au oprit în trafic un tânăr de 20 ani, din Slătinița, în timp ce conducea un autoturism. În urma verificărilor întreprinse de polițiști, s-a constatat că șoferul are dreptul de a conduce pe drumurile publice, suspendat.

Tânărul a fost totodată testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt desfășurate de polițiști din cadrul Poliției Oraș Năsăud, Compartiment Rutier, în  cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Șofer depistat în flagrant, conducând sub influența alcoolului

La data de 12 mai a.c., după miezul nopții, pe raza localității Teaca pe Drumul Național 15A, a fost depistat în trafic de către polițiști, un tânăr de 27 ani, din satul Logig, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,60 mg/L alcool pur în aerul expirat, iar cu acordul șoferului, i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au luat de asemenea măsura sancționării contravenționale a tânărului, conform LG.55/2020 pentru lipsă declarație pe propria răspundere.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, fiind întocmit un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând documentarea faptei.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:09

Celulă nouă de depozitare a gunoiului la Tărpiu

O nouă celulă pentru depozitarea gunoiului a fost construită la centrul de management integrat al deșeurilor de la Tărpiu. Investiția ajunge la aproximativ 6,4 milioane de lei, fara TVA.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: