marți, noiembrie 16, 2021

Unitate în diversitate la Școala Gimnazială ,,Grigore Silași” Beclean

De citit!

Unitate în diversitate la Școala Gimnazială ,,Grigore Silași” Beclean

Cu toții știm că ziua de 9 mai este asociată cu Ziua Europei. Puțini știu însă că a fost Ziua eTwinning, care a fost celebrată și de elevii din clasa a IV-a C, Școala Gimnazială ,,Grigore Silași” Beclean, îndrumați de prof. înv. primar Ileana Cristea, alături de elevii clasei I de la  Centrul Școlar de Educație Incluzivă Beclean, îndrumați de profesor Tatiana Silveșan.

,,Anul acesta, activitățile la care au participat cele două clase s–au derulat atât online, pe aplicația Zoom, cât și la nivel de clasă, iar rezultatele au fost împărtășite reciproc în timpul întâlnirii” a declarat pentru postul nostru de televiziune Tatiana Silveșan.

Activitățile au fost diverse: elevii clasei a IV-a C s-au documentat despre țările membre și fiecare a prezentat câte o țară, cu ajutorul aplicației ChatterPIX. În aplicația LearningApss și-au demonstrat cunoștințele despre UE  printr-un exercițiu rezolvat colaborativ.

Cei mici, de la CSEI Beclean, au rezolvat un puzzle, au realizat desene inspirate de această zi. În aplicația WordWall au rezolvat un exercițiu despre simbolurile UE.

Activitățile au fost postate pe  platformaeTwinning (eTwinning – comunitatea şcolilor din Europa), în proiectul „Let’s Live Sustainably. Elevii de la Școala Gimnazială „Grigore Silași” Beclean și elevii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Beclean participă în acest proiect alături de elevii din 14 țări europene. eTwinning oferă oportunități de a construi prietenii, de a lucra împreună, de a recunoaște valorile culturale, de a dezvolta abilități digitale, de a înțelege diversitatea culturală. Am sărbătorit Ziua Europei și Ziua eTwinning întâlnindu-ne online și realizând activități minunate. La mulți ani Europa! La mulți ani eTwinning!

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:52

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare, primul meci din play off-ul ligii elitelor, cu Poli Timișoara. Etapa a doua va avea loc tot în orașul de pe Bega. Bistrițenii se vor afla față în față cu bănățenii de la Ripensia.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: