vineri, noiembrie 12, 2021

Rezultatele maratonului de vaccinare: peste 20 de mii de persoane imunizate

De citit!

Rezultatele maratonului de vaccinare: peste 20 de mii de persoane imunizate

Un număr de 21.100 de persoane care nu aveau o programare prealabilă au fost imunizate împotriva COVID-19 în cadrul maratonului de vaccinare organizat, în perioada 4 – 11 mai, în spitalele militare din Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara, informează, miercuri, Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Astfel, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” din Bucureşti, s-au vaccinat 3.863 persoane (dintre care 1.071 pe timp de noapte), la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov – 3.519 persoane (554 pe timp de noapte), la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca – 3.402 persoane (dintre care 821 pe timp de noapte), la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa – 2.687 persoane (530 noaptea), la Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” Craiova – 3.266 de persoane (dintre care 619 noaptea), la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. I. Czihac” din Iaşi – 1.560 de persoane (600 noaptea), iar la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” Timişoara – 2.885 persoane (569 pe timp de noapte).

Potrivit sursei citate, în paralel, pe toată perioada maratonului, centrele de vaccinare ale spitalelor militare menţionate au asigurat şi vaccinarea celor care au avut programare prin platformă.

MApN reaminteşte că, începând din 8 mai, vaccinarea fără programare prealabilă în platforma electronică a fost extinsă în toate cele 11 spitale militare din ţară (Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Focşani, Galaţi, Iaşi, Piteşti, Sibiu şi Timişoara).

Astfel, pe tot parcursul intervalului orar de funcţionare, persoanele cu vârste de peste 60 de ani care doresc să se vaccineze se vor prezenta în respectivele centre până la ora 14,00, iar cele cu vârsta de până în 60 de ani, după ora 14,00 şi până la terminarea programului normal de lucru.

Mai multe detalii obțineți accesând siteul: Agerpres

SourceAgerpres
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:04:59

Și la câmpie se asfaltează

Joi 11 noiembrie 2021, s-a semnat contractul pentru lucrările de modernizare a drumurilor județene din partea de câmpie din județul Bistrița-Năsăud.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: