luni, noiembrie 8, 2021

Percheziții efectuate de oamenii legii din Bistrița-Năsăud

De citit!

Percheziții efectuate de oamenii legii din Bistrița-Năsăud

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud au desfășurat astăzi  13 percheziții, la persoane fizice și juridice din județele Constanța și Prahova.

,, Cercetările se desfășoară cu privire la înșelăciuni comise privind comerțul cu animale vii, prin folosirea de mijloace mincinoase de plată. Persoanele în cauză nu ar fi achitat animalele, creând astfel un prejudiciu mai multor persoane din județul Bistrița-Năsăud” au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Acțiunea a bebeficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Poliția din Bistrița a mai organizat o acțiune similară în urmă cu o lună tot în județul Constanța, după ce doi frați din Hârșova l-au lăsat pe un proprietar de turmă din Căianu Mic și fără oi și fără banii datorați.  În acel caz o parte din bani au fost recuperați iar samsarii au fost aduși la Bistrița și chiar reținuți pentru 24 de ore. 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Școli deschise fizic pentru o rată de infectare în localitate de sub 3 la mie.

Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației a propus luni ca școlile să fie deschise fizic dacă rata de infectare în localitate este sub 3 la mie. Astfel se va renunța la pragul de vaccinare de 60% a personalului din unitățile de învățământ respective.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: