vineri, noiembrie 19, 2021

La București, acoperirea vaccinală este de 33,8% din populația rezidentă

De citit!

La București, acoperirea vaccinală este de 33,8% din populația rezidentă

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a prezentat topul județelor în ceea ce privește imunizarea populației. Cele mai multe persoane vaccinate raportate la numărul total de locuitori sunt în București și în județele Cluj, Sibiu și Brașov.

În topul vaccinării, pe primul loc este capitala cu aproape 34% persoane vaccinate din populația rezidentă.

„La București, acoperirea vaccinală este de 33,8% din populația rezidentă”, a explicat Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare. Acesta a mai spus că dacă este eliminată populația sub 16 ani rezultă o acoperire de peste 40% din totalul populației. „Asta explica evoluția favorabilă a pandemiei”, a precizat Valeriu Gheorghiță.

Pe locul doi se află județul Cluj cu o acoperire de 30,2% din totalul populației și de 35,7% din total, fără persoanele sub 16 ani. De asemenea, în orașul Cluj-Napoca rata de vaccinare a ajuns la 40%.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:03:33

Capela din Rusu Bârgăului a fost sfințită

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat marți, comunitatea ortodoxă din Rusu Bârgăului.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: