joi, noiembrie 11, 2021

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a aprobat cu majoritate de voturi revocarea Adunării Generale ordinare de Alegeri

De citit!

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a aprobat cu majoritate de voturi revocarea Adunării Generale ordinare de Alegeri

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a aprobat cu majoritate de voturi revocarea Adunării Generale ordinare de Alegeri şi organizarea procesului de vot după înregistrarea tuturor structurilor sportive afiliate la FRB în Registrul Naţional al Federaţiilor de la Tribunalul Bucureşti.

Totodată, în cadrul şedinţei Consiliului Director al Federaţiei Române de Baschet, care a avut loc în regim de videoconferinţă, s-a aprobat cu unanimitate (14 voturi pentru) convocarea Adunării Generale ordinare a FRB pentru dată de 24 iunie 2021, ora 10:00, la sediul FRB din Bdul. Basarabia, nr. 39, sector 2, Bucureşti. Convocatorul va fi trimis tuturor structurilor afiliate la FRB şi înregistrate în Registrul Naţional al Federaţiilor de la Tribunalul Bucureşti.

Au fost validate şase candidaturi pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei, Emilia Carmen Tocală, Virgil Stănescu, Cătălin Burlacu, Ştefan Cristian Săndulache, Svetlana Maria Cristina Simion şi Mircea Adrian Cristian Voinescu.

sursa: Agerpres

SourceAgerpres
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Gloria, o nouă înfrângere

Gloria a pierdut cu 2-1 la Ungheni, asta după ce a condus cu 1-0, printr-un gol marcat de Curtuiuș. Partida s-a desfășurat în cadrul etapei a 11-a din Liga a 3-a.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: