marți, noiembrie 9, 2021

Volumul tranzacţiilor de închiriere pe piaţa birourilor din Bucureşti a scăzut cu 9%

De citit!

Volumul tranzacţiilor de închiriere pe piaţa birourilor din Bucureşti a scăzut cu 9%

Volumul tranzacţiilor de închiriere pe piaţa birourilor din Bucureşti a scăzut cu 9%, în primul trimestru din 2021, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la 48.000 de metri pătraţi, relevă datele companiei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, publicate joi.

Pe de altă parte, ponderea contractelor de preînchiriere a crescut de la 20% la 46%, în timp ce în cazul contractelor de reînnoire s-a înregistrat un recul în acest an, la 29%, faţă de o medie anuală de 45%, în 2020.

În ceea ce priveşte livrările, în primul trimestru al anului au fost finalizate clădirile Campus 6.2, parte a proiectului Campus 6 dezvoltat de Skanska în zona Politehnica, şi Millo Offices, un proiect realizat de Forte Partners în zona centrală a Bucureştiului, cele două imobile având o suprafaţă cumulată de aproape 30.000 mp.

,,Comparativ, în primul trimestru al anului 2020 au fost date în folosinţă în Bucureşti spaţii noi de birouri cu o suprafaţă de 79.000 de metri pătraţi. Cu toate acestea, livrările din acest an vor fi peste nivelul din 2020, când au fost finalizate proiecte de 155.000 mp, ţinând cont că până la finalul anului în curs sunt aşteptate alte noi livrări de spaţii de birouri moderne de aproximativ 220.000 de metri pătraţi”, se arată în raportul de specialitate.

Sursa: Agerpres

SourceAgerpres
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: