miercuri, noiembrie 17, 2021

România atinge pragul de 100.000 de vaccinări pe zi. Apelul lui Iohannis către români

De citit!

România atinge pragul de 100.000 de vaccinări pe zi. Apelul lui Iohannis către români

Campania de vaccinare din România merge „extraordinar de bine”, iar în cursul zilei de joi, 6 mai, va fi atins pragul de 100.000 de persoane vaccinate pe zi. Declarația a fost făcută de președintele Klaus Iohannis la Constanța. Șeful statului s-a aflat în vizită la centrul de vaccinare anti-COVID de la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa.

Președintele s-a arătat impresionat de organizarea centrului de vaccinare, chiar dacă este improvizat, într-un container. El a precizat că în acest centru s-au vaccinat deja un număr de peste 500 de persoane.

„Am intrat realmente într-o fază nouă cu vaccinarea. Avem maratoane, avem centre deschise non-stop la spitalele militare, unde cei care doresc să se vaccineze se pot prezenta pur și simplu. Am renunțat la toată birocrația și, începând din această săptămână toate centrele de vaccinare din toate localitățile din toată țara sunt deschise pentru vaccinare fără anunț prealabil, fără înscriere pe platformă”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a precizat că România stă extraordinar în ce privește campania de vaccinare, spre deosebire de alte state.

Mai multe detalii pe: evz.ro

Sourceevz.ro
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:14

Bătaie între eleve de liceu la Teaca

Un echipaj de poliție și o ambulanță au ajuns luni dimineața la Liceul Teoretic din Teaca, Bistrița-Năsăud. Două eleve s-au luat la bătaie după un week-end în care s-au acuzat reciproc, pe rețelele de socializare, de furtul unei anumite sume de bani.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: