sâmbătă, noiembrie 20, 2021

Cîțu: Fără mască pe plajă de la 1 iunie

De citit!

Cîțu: Fără mască pe plajă de la 1 iunie

Prim-ministrul Florin Cîţu a dezvăluit joi că de la 1 iunie, românii vor putea sta pe plajă fără mască, dar numai dacă operatorii economici vor respecta condiţia distanţării între şezlonguri.

Florin Cîţu dă marea veste pentru HoReCa: Fără mască pe plajă de la 1 iunie. Premierul a lansat aceste declaraţii în contextul vizitei de lucru pe care a efectuat-o la Constanţa alături de preşedintele Klaus Iohannis.

„Am venit special pentru că vreau să pregătim cât mai bine acest sezon estival. E foarte important pentru noi şi pentru mine în special. După un an de pandemie vreau să deschidem sezonul turistic pe litoral. Reprezentanţii HoReCa au venit cu câteva soluţii foarte inovative. Am susţinererea lor şi pentru campania de vaccinare. De asta sunt aici, să-i asigur pe toţi de susţinerea mea. Am vorbit despre propunerile care vizează industria turismului de pe litoral.

Sperăm să putem să fim pe litoral, pe plajă fără mască, la hotel la fel, la restaurant la fel. Am primit soluţii foarte bune pe care le vom pune mâine în discuţie în comitetul interministerial ca să putem începe de la 1 iunie o primă etapă şi de la 1 august o altă etapă. Toată lumea a înţeles că nu putem redeschide decât treptat. Mă bucură susţinerea reprezentanţilor industriei pentru campanie de vaccinare. Voi fi mai des pe litoral. Înţeleg că de câţiva ani, prim-miniştrii nu prea au venit pe litoral” , a punctat premierul.

Detalii pe: evz.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Ziua Națională Antitutun la Bistrița

În fiecare an,  în a treia joi a lunii noiembrie este celebrată „Ziua naţională fără tutun” care are scopul de a conştientiza publicul şi decidenţii politici în legătură cu enorma povară socială .

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: