miercuri, noiembrie 10, 2021

Bogdan Ivan către guvernanți: Sunteți doar niște Gică Contra!

De citit!

Bogdan Ivan către guvernanți: Sunteți doar niște Gică Contra!

Într-o declarație politică Ivan s-a lansat într-un atac virulent la adresa actualei coaliții de guvernare:

,,Unele partide și-au continuat lupta începută, altele s-au trezit brusc că trebuie să lase ONG-urile și scandalurile pentru a guverna România. Însă fără succes, pentru că nu s-au obosit să învețe legile.

Acesta a continuat:

,,Sigur vă mai amintiți că înainte să plece, Vlad Voiculescu a dat un ordin care n-a fost aprobat de premierul țării, cel care ia, constituțional, ultima decizie.

Asta, stimați colegi, ori e ignoranță față de ce înseamnă o funcție publică, ori e rea voință! Partidele sunt votate să reprezinte oamenii, să facă treabă pentru cetățeni.

Două orașe mari din România, Iași și București, au bugetele în aer din cauza unor orgolii politice. Ca reprezentare, nici nu vă comparați cu cei de la AUR. Măcar ei n-au pretins altceva în campanie. Și luptă pentru votanții lor.

Nu cred că cineva a votat pentru USR+ pentru a bloca bugete. Ați fost trimiși acolo să rezolvați problemele oamenilor și vă bateți joc de cei care v-au dat votul pentru a putea schimba ceva.

Și n-ați schimbat nimic. Poate doar recordurile la incompetență, pentru că lucrurile în guvern se mișcă, din păcate, ca pe vremea lui Băsescu, în 2009, când majoritatea miniștrilor din Guvernul Boc aveau două portofolii ministeriale.

Nu știm de ce nu avem aprobare pe PNRR, de ce nu s-au anunțat investiții majore, de ce nu sunt proiecte care să sprijine tinerii și lista continuă. Dacă vă înjunghiați reciproc, domnilor din PNL și USR+, nu veți face prea multe.

Nu pot să îmi explic, de exemplu, de ce pe 10 mai se deschid școlile, iar noi suntem în aceeași situație ca și atunci când le-am închis. Nici n-a trecut mult de când domnul Cîmpeanu se certa pentru testele din școli cu Voiculescu, iar acum nimic.

Nici acum nu știm cum se va proceda dacă apar infectări în rândul elevilor și cum prevenim acest lucru, ceea ce creează haos. Pentru că atunci când nu vă mișcați, dragi colegi guvernanți, lucrurile se mișcă singure și impredictibil!

Ce face domnul Cîmpeanu?! Pentru că abia acum s-a trezit și dumnealui să permită învățământul față în față pentru copiii din ciclul primar, când PSD și-a dat seama de anul trecut că un copil nu poate învăța online cum să scrie și să citească. Când noi am propus asta erau 2.700 de localități în scenariul verde, acum sunt 1.800.

Și atunci, nu e corect să vă întreb, dragi colegi, pe toți: coaliția ce face? Ce a făcut în ultimele luni substanțial pentru România? Pentru oamenii de rând?

După acest mandat oamenii vor învăța un lucru: cearta inutilă e mai rea decât prostia. Dar normal că nu veți fi de acord cu mine, PNL și USR+, pentru că așa cum a văzut toată lumea, nu faceți nimic. Sunteți doar Gică Contra.”

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: