sâmbătă, iunie 19, 2021

În Bistrița a ,,înverzit” scenariul

De citit!

În Bistrița a ,,înverzit” scenariul

Municipiul Bistrița trece în scenariul verde, după ce rata de infectare a coborât sub 1,5 la  mia  de locuitori.

În consecință, restaurantele, cafenelele, sălile de spectacole și cinematografele pot funcționa în interior la 50% din capacitate, în intervalul orar 6.00-22.00. Aceleași măsuri se aplică și în cazul activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

,,Datele epidemiologice arată o scădere îmbucurătoare a numărului de cazuri de Covid-19, ceea ce înseamnă că a avut rezultat efortul nostru comun de a ajunge mai aproape de mult-dorita normalitate și relaxare a restricțiilor. Totuși, sper să fiți în continuare precauți și să alegeți vaccinarea ca luptă pentru sănătatea colectivă!”, spune prefectul Stelian Dolha.

Masca de protecţie rămâne obligatorie în toate spaţiile publice închise şi deschise, se menţin restricţiile de circulaţie între orele 22.00 şi 5.00, cu excepţiile prevăzute de lege, şi sunt interzise, în continuare, petrecerile – nunţi, botezuri, aniversări.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:15

Promo Grecia

https://www.youtube.com/watch?v=2MkulH6EwR8 Seria de evenimente este organizată de Federația de Folclor din Serbia. Înscrieri și detalii la adresele: redactie@bcmedia.ro sau igf.president@yahoo.com

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: