marți, noiembrie 9, 2021

În Bistrița a ,,înverzit” scenariul

De citit!

În Bistrița a ,,înverzit” scenariul

Municipiul Bistrița trece în scenariul verde, după ce rata de infectare a coborât sub 1,5 la  mia  de locuitori.

În consecință, restaurantele, cafenelele, sălile de spectacole și cinematografele pot funcționa în interior la 50% din capacitate, în intervalul orar 6.00-22.00. Aceleași măsuri se aplică și în cazul activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

,,Datele epidemiologice arată o scădere îmbucurătoare a numărului de cazuri de Covid-19, ceea ce înseamnă că a avut rezultat efortul nostru comun de a ajunge mai aproape de mult-dorita normalitate și relaxare a restricțiilor. Totuși, sper să fiți în continuare precauți și să alegeți vaccinarea ca luptă pentru sănătatea colectivă!”, spune prefectul Stelian Dolha.

Masca de protecţie rămâne obligatorie în toate spaţiile publice închise şi deschise, se menţin restricţiile de circulaţie între orele 22.00 şi 5.00, cu excepţiile prevăzute de lege, şi sunt interzise, în continuare, petrecerile – nunţi, botezuri, aniversări.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: