miercuri, octombrie 6, 2021

Mesajul premierului Cîțu cu prilejul Zilei Veteranilor

De citit!

Mesajul premierului Cîțu cu prilejul Zilei Veteranilor

Faptele de arme ale veteranilor de război şi curajul cu care au luptat pe front arată profilul unor generaţii pentru care datoria împlinită faţă de ţară şi popor reprezenta un gest de onoare supremă, a transmis, joi, premierul Florin Cîţu cu prilejul Zilei Veteranilor de Război.

„Ziua de 29 aprilie o dedicăm veteranilor de război, de fiecare dată cu sentimentul că faptele lor de arme, curajul cu care au luptat pe front reflectă profilul unor generaţii pentru care datoria împlinită faţă de ţară şi popor reprezenta un gest de onoare supremă. Cei pe care încă mai avem privilegiul de a-i avea printre noi, ajunşi la vârste venerabile, păstrează încă vii amintirile de pe front şi le împărtăşesc generaţiilor mai tinere. Nimeni nu le mai poate da înapoi anii de tinereţe petrecuţi în tranşee pentru eliberarea teritoriului naţional, nimeni nu poate şterge suferinţa din vremurile de război, dar îi putem răsplăti ducând mai departe exemplele lor şi purtându-le de grijă acum, când vârsta îi face mai vulnerabili”, a menţionat premierul în mesajul său.

Mai multe detalii pe site-ul agerpres.ro

SourceAgerpres
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:19:06

Starea Poluării în județul Bistrița-Năsăud

Starea Poluării în județul Bistrița-Năsăud, reportajul zilei cu Sever Roman, director executiv al Agenției de Protecția Mediului Bistrița-Năsăud

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: