marți, noiembrie 16, 2021

Drumul Ilva Mică- Măgura Ilvei va fi terminat în august

De citit!

Drumul Ilva Mică- Măgura Ilvei va fi terminat în august

Până la Sărbătoarea Sfintei Marii, drumul Ilva Mică – Poiana Ilvei – Măgura Ilvei va fi bun dintr-un capăt în altul. Afirmația îi aparține președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Modernizarea Lotului 4 din DJ 172 D ”Poarta Transilvaniei”, Ilva Mică / int. cu DN 17 D – Poiana Ilvei – Măgura Ilvei (18,8 km), o lucrare cu o garanție de 10 ani, vizează pe lângă reabilitarea carosabilului și construirea a 80 de podețe, reabilitarea a 3 poduri, amenajarea a 64 de drumuri laterale, șanțuri și rigole carosabile, ziduri de sprijin pe o distanță de 6,7 km și elemente destinate siguranței circulației: 562 de indicatoare și parapet de siguranță pe o lungime de 6,45 km.

Constructori sunt MIS Grup SRL și LDP SA, valoarea investiției (proiectare și execuție) ridicându-se la 50,6 milioane lei (10,5 milioane euro) fonduri europene prin Programul Operațional Regional. 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:53

A început postul Crăciunului

A început Postul Crăciunului! Din 15 noiembrie până în 24 decembrie, creștinii sunt chemați la bunătate, iubire, iertare și curățare. Preoții îi îndeamnă pe credincioși să vadă partea pozitivă a acestei lupte spiritual.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: