sâmbătă, octombrie 2, 2021

Centru de vaccinare la Leoni

De citit!

Centru de vaccinare la Leoni

Activitatea din cadrul centrului de vaccinare va fi coordonată de un medic, cu care compania are contract pentru activitatea la cabinetul de Medicina Muncii, iar din echipă fac parte două asistente medicale și un registrator.

Prefectul Stelian Dolha împreună cu directorul Direcției de Sănătate Publică, dr. Anca Andrițoiu, au fost prezenți în 27 aprilie, într-o vizită de lucru desfășurată în cadrul noului centru, unde va fi administrat vaccinul Pfizer. Activitatea de vaccinare a angajaților Leoni va începe în 28 aprilie, începând cu ora 10.

Leoni a fost prima companie din județul Bistrița-Năsăud care și-a exprimat dorința de a înființa un flux de vaccinare pentru angajații săi, declarând că doar prin participarea activă la procesul de vaccinare al personalului societății poate contribui la lupta împotriva CoVid-19, gest care va avea cu siguranță un impact pozitiv în comunitate.

Pe lista companiilor din județ care doresc amenajarea unor fluxuri pentru angajați se numără și RAAL și Teraplast.

Pentru facilitarea accesului la vaccinare, autoritățile pregătesc amenajarea unor centre drive-through, care vor fi anunțate ulterior.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:50

Proiecte sunt dar bani nu

Lipsa banilor și implicit stagnarea proiectelor finanțate prin programe guvernamentale a devenit o problemă și pentru comuna Dumitrița.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: