miercuri, septembrie 29, 2021

Șapte, nota minimă pentru directorii de școli

De citit!

Șapte, nota minimă pentru directorii de școli

Tot mai multor  manageri ai instituțiilor de învățământ din Bistrița-Năsăud le expiră mandatul. Iată în ce condiții își pot păstra postul:

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat organizarea unui examen scris pentru toţi cei care doresc să devină directori în unităţi de învăţământ, iar cei care vor lua la această testare minim nota 7 vor susţine apoi interviuri. Aceste concursuri încep cu un examen scris în data de 27 iulie, la care se vor putea prezenta toţi care cei aspiră la funcţia de director sau director adjunct într-o unitate de învăţământ preuniversitar. La acest examen scris urmează să testeze de la abilităţile cognitive până la cele manageriale. Ministerul Educației ia în calcul ca poziţia de director educaţional plus director adjunct să fie dublată de un director administrativ, care să poată să pună în aplicare proiectele finanțate  prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

În 5 august expiră mandatele directorilor tuturor instituțiilor de învățământ.

Foto: portalinvatamant.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:23:28

PARA-Karate la WUKF 2021

La Campionatul Mondial de Karate WUKF, secțiunea PARA, Romania s-a prezentat cu un lot de 18 sportivi PARA, proveniti din centrele de pregatire din Deva, Resita, Arad, Cluj-Napoca si Târgu Mures. Lotul sportivilor PARA a acoperit toate categoriile, mai putin grupa destinata sportivilor in scaune rulante.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: