sâmbătă, octombrie 2, 2021

Jandarmii din Bistrița-Năsăud donează sânge pentru viață!

De citit!

Jandarmii din Bistrița-Năsăud donează sânge pentru viață!

În spatele uniformei de jandarm se ascunde tot timpul un om.   O demonstrează și apărătorii ordinii publice din Bistrița-Năsăud. În primele două zile ale Săptămânii Patimilor jandarmii și-au îndreptat pașii spre Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița. Aceștia au ales să doneze sânge  pentru cei aflați pe patul de spital, în suferință.

Având în vedere lipsa acută de sânge care se resimte în această perioadă, jandarmii bistrițeni au ales să salveze vieți prin organizarea unei campanii de donare la nivelul județului, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița-Năsăud din strada Nicolae Bălcescu 11 A.

Campania se dorește a fi și un exemplu pentru donarea benevolă de sânge cât și de conștientizare a populației cu privire la importanța acestui demers pentru societatea în care trăim. 

,,Alături de colegii noștri a donat sânge la prima ora a dimineții și inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud – col. Furnea Florin Vasile” se arată într-un comunicat de presă al IJJ Bistrița-Năsăud.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:50

Proiecte sunt dar bani nu

Lipsa banilor și implicit stagnarea proiectelor finanțate prin programe guvernamentale a devenit o problemă și pentru comuna Dumitrița.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: