miercuri, septembrie 29, 2021

Weekend sub zodia lui Bachus în Bistrița-Năsăud

De citit!

Weekend sub zodia lui Bachus în Bistrița-Năsăud

Nici în acest sfârșit de săptămână mulți conducători auto din Bistrița-Năsăud nu s-au sfiit să se urce sub influența licorilor lui Bachus la volan.

Nici nu a început bine week-end-ul și polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, au oprit în trafic, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 172 G pe raza localității Orheiul Bistriței. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului, a rezultat o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării , bărbatul a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

În Beclean, oamenii legii  au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 40 ani, din Bistrița, în timp ce se deplasa prin localitatea Beclean. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie  de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la spital, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În sudul județului, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au identificat un bărbat, de 35 ani, din Vermeș, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 151 prin localitatea Vermeș. Fiind testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și tot în 24 aprilie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au intervenit la un eveniment rutier pe raza localității Șieu-Măgheruș.

A fost identificat un tânăr de 28 ani, din Chintelnic, care în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 17 prin localitatea Șieu Măgheruș, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr 21 de ani din Bistrița, ambele autoturisme suferind avarii.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul din Chintelnic și de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul din Bistrița.

Șoferului de 28 de ani din Chintelnic, i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean, fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

În plus, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, au identificat în trafic un șofer de 27 ani, din Uriu, pe Drumul Județean 171 prin localitatea Ilișua. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în   expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă de Secția 5 Poliție Rurală Petru Rareș, fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Articolul precedentDascălii, condiționați de vaccin?
Articolul următorInterviul Zilei
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Alina Ierugan

Alina schimbă lumea prin mesaje motivaționale adresate copiilor, pictate pe pereții grădinițelor, a școlilor sau pe aleile parcurilor din Oradea.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: