marți, mai 11, 2021

FC Viitorul amenință cu neprezentarea dacă LPF nu va schimba programarea următoarelor sale patru partide

De citit!

FC Viitorul amenință cu neprezentarea dacă LPF nu va schimba programarea următoarelor sale patru partide

Gruparea este nemulţumită de faptul că este singura din play-out care este obligată să joace patru meciuri în decurs de doar zece zile.

,,FC Viitorul Constanţa doreşte să tragă un semnal de alarmă asupra modului în care s-a decis programarea meciurilor din etapele 3-6 ale play-out-ul Ligii I, partide care în principiu vor stabili ierarhia echipelor retrogradabile şi/sau participante la baraj. Astfel, FC Viitorul Constanţa este singura echipă din play-out nevoită să dispute 4 meciuri în 10 zile, dintre care 3 partide urmând să fie în deplasare. […] Atenţionăm pe toţi cei implicaţi în luarea acestor decizii că în cazul menţinerii ei – programarea partidei cu Hermannstadt la data de 5 mai, ora 14:15 – clubul nostru nu se va putea prezenta la unul din aceste jocuri” se arată pe site-ul ofocial al clubului.

Sursa: Agerpres

SourceAgerpres
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:03:51

Ziua Europei a fost marcată și la Bistrița

9 mai este o zi plină de semnificații istorice . Astfel, cu ocazia Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al doilea Război Mondial și Zilei Uniunii Europene, duminică, la Monumentul Eroilor din Piața Petru Rareș a avut loc o ceremonie militară și religioasă.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: