sâmbătă, iulie 31, 2021

AUR ar putea fi interzis prin lege

De citit!

AUR ar putea fi interzis prin lege

Deputatul liberal Alexandru Muraru a declarat, la RFI, că democrația din România a făcut pași înapoi de când Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a intrat în Parlament. El mai spune că formațiunea este de factură neofascistă, după ce un reprezentant AUR a postat pe pagina de Facebook o listă cu ceea ce el numește „trădători de patrie, care ar trebui executați”, dacă ar fi reintrodusă pedeapsa cu moartea.

În acest context, liberalul Alexandru Muraru, reprezentant special al Guvernului pentru Promovarea Politicilor Memoriei și Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, cere autorităților judiciare să ia măsuri împotriva lui.

Alexandru Muraru a mai spus că tendința de a imita ceea ce fac politicienii se află în toate palierele societății și nu exclude nici măcar Parlamentul României.

Detalii aflați pe capital.ro

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: