marți, mai 18, 2021

Omul de lîngă tine

Prezentăm oameni care au un impact asupra comunității în care trăiesc, oameni care ne inspiră prin ceea ce fac.

Realizator: Paul Adam

Dacă cunoști și tu o persoană care are ceva deosebit, care ne poate inspira să facem lumea mai bună, sau prin ceea ce face este un model pentru cei din jur, trimite-ne un email pe adresa redactie@as-tv.ro cu numele persoanei și motivul pentru care tu crezi că oamenii trebuie să afle despre ea.

 

 

Începe urmărirea penală în cazul lui Bogdan Bratu, acuzat că a folosit diplome de studii false, pentru a ocupa funcții publice.

Bogdan Bratu șeful Direcției Drumuri și Poduri Craiova (CNAIR), prin prezentarea unei diplome de licență false

De citit!

Începe urmărirea penală în cazul lui Bogdan Bratu, acuzat că a folosit diplome de studii false, pentru a ocupa funcții publice.

,,La data de 23.04.2021, s-a dispus reţinerea inculpatului pentru o durată de 24 ore. Totodată, procurorul de caz a propus Judecătoriei Sectorului 5 București arestarea preventivă a acestuia.” aflăm din comunicatul de presă emis astăzi, 24 aprile de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Bogdan Bratu  șeful Direcției Drumuri și Poduri Craiova, a indus în eroare Compania Națională de Administrare a Infrastructură Rutieră (CNAIR), prin prezentarea unei diplome de licență false, care ulterior a fost anulată în instanță. În baza diplomei și a altor acte adiționale prezentate, a avansat în carieră și a obținut creșteri salariale nemeritate.

Sursa foto: G4media

SourcePÎCCJ
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Băncile din România au investit milioane de euro în proiecte de digitalizare

Băncile din România au crescut investiţiile în automatizarea proceselor, astfel că în 2020 au fost investiţi peste 200 de milioane de euro în proiecte de digitalizare, potrivit unui comunicat de presă al Horvath care citează o analiză a companiei de consultanţă bancară Finnoconsult.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: