sâmbătă, iulie 31, 2021

Începe urmărirea penală în cazul lui Bogdan Bratu, acuzat că a folosit diplome de studii false, pentru a ocupa funcții publice.

Bogdan Bratu șeful Direcției Drumuri și Poduri Craiova (CNAIR), prin prezentarea unei diplome de licență false

De citit!

Începe urmărirea penală în cazul lui Bogdan Bratu, acuzat că a folosit diplome de studii false, pentru a ocupa funcții publice.

,,La data de 23.04.2021, s-a dispus reţinerea inculpatului pentru o durată de 24 ore. Totodată, procurorul de caz a propus Judecătoriei Sectorului 5 București arestarea preventivă a acestuia.” aflăm din comunicatul de presă emis astăzi, 24 aprile de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Bogdan Bratu  șeful Direcției Drumuri și Poduri Craiova, a indus în eroare Compania Națională de Administrare a Infrastructură Rutieră (CNAIR), prin prezentarea unei diplome de licență false, care ulterior a fost anulată în instanță. În baza diplomei și a altor acte adiționale prezentate, a avansat în carieră și a obținut creșteri salariale nemeritate.

Sursa foto: G4media

SourcePÎCCJ
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: