sâmbătă, iulie 31, 2021

Ziua Forțelor Terestre, marcată și la Bistrița

De citit!

Ziua Forțelor Terestre, marcată și la Bistrița

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Forțelor Terestre ale Armatei României, la Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” Bistrița, a avut loc vineri, 23 aprilie, un ceremonial militar-religios dedicat acestui eveniment.

Activitatea s-a desfășurat în format restrâns, cu respectarea tuturor măsurilor stabilite pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2, printre participanți numărându-se și președinte Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, prefectul județului, Stelian Dolha, primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, dar și deputatul Diana Morar și alți reprezentanți ai instituțiilor publice din Bistrița-Năsăud.

După momentul religios, în memoria eroilor a fost depusă și o coroană de flori.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: