sâmbătă, iulie 31, 2021

,,Florarii” de ocazie din Bistrița atacă HORECA

De citit!

,,Florarii” de ocazie din Bistrița atacă HORECA

După ce pandemia i-a lovit pe reprezentanții Horeca din plin, administratorii unor localuri din Bistrița se confruntă cu alte probleme…colaterale. Sunt vânați de hoții de flori.

Mai exact, camerele de supraveghere ale unei terase din municipiu surpind o , să-i zicem, iubitoare de flori, care smulge cu mare patos plantele aflate în ghivece. Probabil, mai în glumă, mai în serios, doamna în cauză s-a gândit că, în plină pandemie, proprietarii nu au nevoie de astfel de elemente de înfrumusețare.

Recunoaște cineva această hoață de flori? Locuiește în zona Piața Mică” – e mesajul ce însoțește clipul pe Facebook.

Ieri dimineață, o femeie din Bistrița, administratorul unui local, a depus o plângere cu privire la faptul că i-au fost sustrase florile ornamentale de pe terasă. Biroul de ordine publică din cadrul IPJ BN face cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătoarea de cuvânt a IPJ BN, Crina Sîrb.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: