marți, noiembrie 16, 2021

Ping pong de acuzații pe tema șantajului de la Romsilva

Costel Alexe neagă, Gelu Puiu acuzat demisionează.

De citit!

Ping pong de acuzații pe tema șantajului de la Romsilva

Un articol care acuză!

Publicația Recorder a intrat în posesia unor înregistrări care dezvăluie modul de lucru și mecanismele de șantaj din Ministerul Mediului. În urma acestor înregistrări au realizat un material pe care l-au publicat în 20 aprilie. Materialul ajunge până la Costel Alexa, fostul ministru al mediului.

,,Mai mulți șefi de direcții silvice din întreaga țară au fost schimbați din funcție în urma unei campanii de șantaj coordonate de la vârful Ministerului Mediului.

Omul care a pus în practică această operațiune a fost secretarul de stat Gelu Puiu, aflat și astăzi în aceeași funcție. Acesta s-a lăudat în fața apropiaților că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic ”

Iată materialul publicat de Recorder pe youtube.

Costel Alexe se disculpă

În urma acestui material Costel Alexe declară în Ziarul de Iași ,,După difuzarea materialului lucrurile sunt neclare, pentru că acolo avem o incursiune de insinuări şi rupturi din context. Îi asigur pe cetăţenii României că la Ministerul Mediului altele sunt atribuţiile ministrului şi, evident, nu politica de cadre”.

Deși Costel Alexe se disculpă și acuză publicația că s-a folosit de rupturi de context pentru a manipula opinia publică, secretarul de stat Gelu Puiu acuzat și el în același material a demisionat de la Ministerul Mediului.

Alexe se disculpă, Goțiu îl acuză!

În replică, Mihai Goțiu, fost senator de Cluj și fost jurnalist, într-o postare pe pagina personală de facebook amintește de episoade în care a avut contact cu fostul ministru Alexe, și îl acuză de minciună.

,, N-o să reiau, acum lista integrală a momentelor în care Costel Alexe a mințit, ca ministru, cu o seninătate formidabilă, în fața parlamentarilor din Comisiile pentru Mediu ori a microfoanelor presei. Cu titlul exemplificativ – de la protecția caprelor negre și a ciocârliilor, la salvarea Parcului Național Semenic – Cheile Carașului, la salvarea râurilor de munte, la implementarea Hărților INSPIRE cu limitele ariilor naturale protejate, la amânarea operaționalizării SUMAL 2.0 – sunt doar o parte a momentelor în care ministrul Alexe a turnat gogoși fără să clipească.” , scrie Mihai Goțiu pe pagina sa de facebook.

SourceRecorder
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:53

A început postul Crăciunului

A început Postul Crăciunului! Din 15 noiembrie până în 24 decembrie, creștinii sunt chemați la bunătate, iubire, iertare și curățare. Preoții îi îndeamnă pe credincioși să vadă partea pozitivă a acestei lupte spiritual.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: