marți, mai 11, 2021

O echipă mobilă de la Spitalul Militar Cluj va asigura vaccinarea în comunele bistrițene

De citit!

O echipă mobilă de la Spitalul Militar Cluj va asigura vaccinarea în comunele bistrițene

Autoritățile județene din Bistrița-Năsăud  vor asigura vaccinarea împotriva Covid 19 în comunele fără medic de familie ,apelând la o echipă mobilă medic-asistente care va veni tocmai de la Spitalul Militar din Cluj. Până atunci însă Instituția Prefectului și DSP au invitat administrațiile locale din cele 7 comune care nu au în centrul comunal un medic de familie să facă liste cu cei care doresc sa se vaccineze prin intermediul echipei mobile.

Medicii de familie vor fi implicați pentru vaccinarea populației în special din mediul rural. Se așteaptă adoptarea în această săptămână a unei hotărîri de guvern  care să reglementeze modul în care vor fi plătiți medicii de familie pentru prestația lor.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:03:51

Ziua Europei a fost marcată și la Bistrița

9 mai este o zi plină de semnificații istorice . Astfel, cu ocazia Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al doilea Război Mondial și Zilei Uniunii Europene, duminică, la Monumentul Eroilor din Piața Petru Rareș a avut loc o ceremonie militară și religioasă.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: