joi, septembrie 30, 2021

MTS a reluat finanțarea Federației Române de Ciclism

De citit!

MTS a reluat finanțarea Federației Române de Ciclism

Ministerul Tineretului şi Sportului a decis ”reluarea finanţării calendarului sportiv naţional şi internaţional” la Federaţia Română de Ciclism, ca urmare a îndeplinirii măsurii dispuse de minister cu privire la plata taxelor şi impozitelor aferente primelor trei luni ale acestui an, se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

Totodată, în urma discuţiilor purtate, MTS a decis să acorde ”suport instituţional” în vederea clarificării situaţiei juridice a membrilor FRC şi a organelor de conducere ale acesteia, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

MTS precizează că ultimele informaţii furnizate de reprezentanţii Federaţiei Române de Ciclism indică ”remedierea parţială a deficienţelor care determinaseră anterior suspendarea finanţării şi a executării Hotărârii Adunării Generale de Alegeri din 13 martie 2021”.

Detalii pe site-ul: agerpres.ro

Foto: machomen.ro

SourceAgerpres
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:07:09

Alfabetul tactil al culorilor

Alfabetul Scripor, sau alfabetul tactil al culorilor este o șansă în plus pentru nevăzători. Un concept bazat pe extensia alfabetului Braille, este special conceput pentru a veni în întâmpinarea nevoilor persoanelor cu dizabilități vizuale oferindu-le egalitate de șanse.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: