marți, mai 11, 2021

MTS a reluat finanțarea Federației Române de Ciclism

De citit!

MTS a reluat finanțarea Federației Române de Ciclism

Ministerul Tineretului şi Sportului a decis ”reluarea finanţării calendarului sportiv naţional şi internaţional” la Federaţia Română de Ciclism, ca urmare a îndeplinirii măsurii dispuse de minister cu privire la plata taxelor şi impozitelor aferente primelor trei luni ale acestui an, se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

Totodată, în urma discuţiilor purtate, MTS a decis să acorde ”suport instituţional” în vederea clarificării situaţiei juridice a membrilor FRC şi a organelor de conducere ale acesteia, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

MTS precizează că ultimele informaţii furnizate de reprezentanţii Federaţiei Române de Ciclism indică ”remedierea parţială a deficienţelor care determinaseră anterior suspendarea finanţării şi a executării Hotărârii Adunării Generale de Alegeri din 13 martie 2021”.

Detalii pe site-ul: agerpres.ro

Foto: machomen.ro

SourceAgerpres
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Dan Barna, după ce a fost reclamat la DNA pentru o posibilă fraudă: Dacă se va începe urmărirea penală, mă voi retrage

Vicepremierul Dan Barna a fost reclamat la Direcția Națională Anticorupție (DNA) de către Departamentul de Luptă Anti-Fraudă (DLAF) pentru „posibila săvârșire a unor fapte de natură penală”. Încă de anul trecut s-au făcut cercetări legate de banii pe care i-a primit sora lui Dan Barna, dar se investigau, de asemenea, încă trei cazuri, conform newsweek.ro.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: