sâmbătă, iulie 31, 2021

MTS a reluat finanțarea Federației Române de Ciclism

De citit!

MTS a reluat finanțarea Federației Române de Ciclism

Ministerul Tineretului şi Sportului a decis ”reluarea finanţării calendarului sportiv naţional şi internaţional” la Federaţia Română de Ciclism, ca urmare a îndeplinirii măsurii dispuse de minister cu privire la plata taxelor şi impozitelor aferente primelor trei luni ale acestui an, se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

Totodată, în urma discuţiilor purtate, MTS a decis să acorde ”suport instituţional” în vederea clarificării situaţiei juridice a membrilor FRC şi a organelor de conducere ale acesteia, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

MTS precizează că ultimele informaţii furnizate de reprezentanţii Federaţiei Române de Ciclism indică ”remedierea parţială a deficienţelor care determinaseră anterior suspendarea finanţării şi a executării Hotărârii Adunării Generale de Alegeri din 13 martie 2021”.

Detalii pe site-ul: agerpres.ro

Foto: machomen.ro

SourceAgerpres
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: