luni, august 2, 2021

Câte paturi avem la ATI pînă la urmă?

De citit!

Câte paturi avem la ATI pînă la urmă?

La o lună de la declarațiile lui Voiculescu, în plin vârf de decese Covid, Secretarul de stat Raed Arafat din guvernul Cîțu găsea 1.532 de paturi. Nici vorbă de cele 1680 promise încă din toamnă.

Dat afară din Guvern, ex ministrul Vlad Voiculescu declara că s-a ajuns totuși la numărul promis de Tătaru încă din noiembrie 2020 (Hotnews):„Numărul de paturi ATI pentru pacienții COVID-19 a fost suplimentat până la 1.687”

Șirul de discrepanțe și contradicții a erodat încet dar sigur încrederea publică în autoritățile medicale și în capacitatea de gestionare a crizei paturilor de la terapie intesivă. Istoria completă a declarațiilor publice referitoare la paturile ATI a fost realizată de PressOne. Citește aici articolul complet!

SourcePressOne
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: