marți, mai 11, 2021

Un tânăr a fost rănit într-un accident produs marți seara pe raza municipiului Bistrița. Acesta a fost transportat la spital

De citit!

Un tânăr a fost rănit într-un accident produs marți seara pe raza municipiului Bistrița. Acesta a fost transportat la spital

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs într-o intersecție cu un sens giratoriu din Bistrița, evenimentul rutier soldându-se cu rănirea unei persoane.

Coliziunea a avut loc între un autoturism, condus de un tânăr, de 29 de de ani, din Sărmașu, județul Mureș și o motocicletă cu care se deplasa un tânăr de 18 ani, din Bistrița. În urma accidentului, tânărul de 18 ani a fost rănit și transportat la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările în acest caz continuă de polițiștii Biroului Rutier, în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:03:51

Ziua Europei a fost marcată și la Bistrița

9 mai este o zi plină de semnificații istorice . Astfel, cu ocazia Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al doilea Război Mondial și Zilei Uniunii Europene, duminică, la Monumentul Eroilor din Piața Petru Rareș a avut loc o ceremonie militară și religioasă.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: