vineri, octombrie 1, 2021

Lung îi drumu`(expres) al Clujului!

De citit!

Lung îi drumu`(expres) al Clujului!

Pentru că urbea noastră nu e prea departe de inima Ardealului, primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a avut, marți, o întâlnire cu omologul său Emil Boc, în urma acesteia fiind puse bazele unui parteneriat instituțional între cele două municipii.

Edilul Bistriței a precizat, citez: ,,Acest parteneriat va include un schimb de bune practici în domenii multiple, cum ar fi urbanism, digitalizare, dar și măsuri pe componenta socială sau în segmentul infrastructurii. În acest context, am discutat și despre importanța strategică a unui drum rapid care să lege Bistrița de Cluj. I-am transmis primarului Emil Boc că, din punctul meu de vedere, soluția pentru urgentarea realizării acestui drum este un acord între UAT-urile interesate, pe modelul construirii drumului expres Oradea – Arad. Am precizat că, pentru realizarea variantei ocolitoare a municipiului Bistrița, am semnat deja un acord cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Am argumentat că un culoar de mobilitate între cele două municipii reședință de județ reprezintă o prioritate și e de natură să influențeze favorabil dezvoltarea economică a întregii zone, fapt cu care domnul primar Boc a fost perfect de acord”, am încheiat citatul.

La finalul întrevederii, primarul Ioan Turc i-a lansat primarului Emil Boc invitația de a veni la Bistrița, pentru a aprofunda împreună aspecte ale parteneriatului pe care l-au inițiat astăzi.

Consiliile județene Cluj și Bistrița-Năsăud au anunțat că vor încheia un acord pentru realizarea drumului expres Cluj-Bistrița.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:03:18

Concert în curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud

Cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au avut parte astăzi, de un moment muzical special, chiar în curtea unității.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: