duminică, august 1, 2021

Scandalul anului în Justiție. Inspecția Judiciară solicită suspendarea unui magistrat

De citit!

Scandalul anului în Justiție. Inspecția Judiciară solicită suspendarea unui magistrat

Inspecția Judiciară solicită Secției pentru judecători a CSM suspendarea din funcție a liderului magistraților activiști, judecătorul Dragoș Călin președintele Asociației Forumul Judecătorilor din România. Informația a fost prezentată de luju.ro care citează surse avizate.

Dragoș Călin își desfășoară activitatea în cadrul Curții de Apel București. El este vizat de această măsură după apariția mai multor conversații purtate într-un grup pe Facebook. În aceste conversații, conform sursei citate mai sus, erau defăimați magistrați, politicieni și ziariști. Alături de Dragoș Călin, mai sunt vizați de aceeași măsură alți doi magistrați, Laurențiu Grecu de la Tribunalul Mehedinți și Alina Gioroceanu de la Tribunalul Olt.

Sursa: evz.ro

Sourceevz.ro
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: