marți, septembrie 28, 2021

Masa de Paște va fi mai scumpă decât anul trecut

De citit!

Masa de Paște va fi mai scumpă decât anul trecut

Masa de Paște va fi mai scumpă decât anul trecut, dat fiind că cele mai multe dintre produse, între care și carnea de miel, au înregistrat creșteri de preț considerabile.

Carnea de miel s-a scumpit, înainte de sărbătorile de Paște, prețurile fiind considerabil mai mari decât în urmă cu câteva luni. Scumpirile se văd atât în piețe cât și în supermarketuri, iar masa de sărbătoare va costa mai mult.

Carnea de miel s-a scumpit cu 30% faţă de anul 2020, după cum relatează Antena 3. Potrivit sursei citate, un kilogram de carne de miel a ajuns să coste de trei ori mai mult decât un kilogram de carne de pui.

Astfel, în peiețele bucureștene, un kilogram de carne de miel se vindea, marți, 20 aprilie, cu 33 de lei.

Scumpirea înregistrată de carnea de miel, în această primăvară se datorează nu doar sărbătorilor de Paște ci și altor factori. Între aceștia se numără seceta de anul trecut, care a făcut ca hrana animalelor să fie mai scumpă, dar și lipsa subvențiilor acordate de stat pentru creșterea ovinelor.

Mai multe aflați pe evz.ro

Foto: evz.ro

Sourceevz.ro
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:23:28

PARA-Karate la WUKF 2021

La Campionatul Mondial de Karate WUKF, secțiunea PARA, Romania s-a prezentat cu un lot de 18 sportivi PARA, proveniti din centrele de pregatire din Deva, Resita, Arad, Cluj-Napoca si Târgu Mures. Lotul sportivilor PARA a acoperit toate categoriile, mai putin grupa destinata sportivilor in scaune rulante.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: