vineri, iulie 30, 2021

Bistrița a scăpat de restricțiile de weekend!

De citit!

Bistrița a scăpat de restricțiile de weekend!

Mai există și vești bune în plină pandemie. Astfel, în Bistrița restricțiile de sfârșit de săptămână au fost ridicate. Mai exact, circulație este interzisă după  ora 22, iar magazinele se închid la ora 21.

Restricțiile de sfârșit de săptămână (circulație interzisă începând cu ora 20.00 și magazine închise la ora 18.00 vinerea, sâmbăta și duminica) au fost ridicate pentru municipiul Bistrița deoarece incidența a scăzut sub 3,5, prin Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Așadar, se revine în week-end la măsurile zilnice: circulație interzisă de la ora 22.00, magazine închise la ora 21.00.

Totodată, din 20 aprilie se permite reluarea activității în sălile de sport/fitness, care nu este posibilă în localitățile cu incidență mai mare de 4.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: