sâmbătă, iulie 31, 2021

Turcu(l), Orbanu(l) și ardelenii

De citit!

Turcu(l), Orbanu(l) și ardelenii

Ludovic Orban a venit la Bistrița pentru o întâlnire cu echipa liberală care, recent, i-a reconfirmat susținerea la conducerea partidului. Mai întâi, liderul PNL a participat la o reuniune a Biroului Politic Județean găzduită de Palatul Culturii, urmată de o întrevedere cu primarii și președinții de organizații liberale din județ, în care au fost discutate diverse aspecte tehnice, dar și chestiuni care țin de actul guvernării în actualul context pandemic. Cel mai important mesaj din partea președintelui Orban a fost cel prin care a comunicat asistenței decizia sa de a candida din nou, la viitorul congres, pentru a continua în fruntea Partidului Național Liberal, formațiune pe care o preluase într-o situație foarte dificilă, dar pe care a adus-o la procentaje record în preferințele electoratului.

Pe de altă parte, președintele PNL a afirmat că nu există riscul unei crize guvernamentale.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: