sâmbătă, octombrie 2, 2021

PSD a discutat cu USR PLUS!

De citit!

PSD a discutat cu USR PLUS!

PSD a discutat cu USR PLUS! Paul Stănescu şi Marcel Ciolacu şi-au expus strategiile.

PSD vrea să speculeze la maximum fisura apărută în coaliţia de guvernare (PNL, USR PLUS, UDMR) după demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Mai multe nume grele din Alianţa USR PLUS l-au criticat dur pe prim-ministrul Florin Cîţu. De cealaltă parte, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că orice ministru care atacă premierul ar trebui să-şi scrie demisia ulterior.

În acest context, social-democraţii iau în calcul o moţiune de cenzură împotriva guvernului Cîţu şi mizează inclusiv pe implicarea USR PLUS. A spus-o chiar președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, într-un interviu acordat duminică, pentru Digi24.

Dîncu a completat că dacă ar exista posibilitatea întrunirii numărului necesar de voturi pentru a trece o moțiune de cenzură la adresa guvernului Cîțu, PSD ar putea recurge la acest scenariu. Politicianul clujean a subliniat că pentru a trece moțiunea de cenzură este nevoie ca „în Parlament să existe o forță necesară”. Astfel, Vasile Dîncu i-a invitat pe cei de la USR-PLUS „să semneze și să voteze alături de noi o moțiune de cenzură”, dacă îşi doresc cu adevărat să-l schimbe pe Cîţu.  Tot luni este programată o şedinţă încinsă şi în rândul coaliţiei de guvernare, în urma căreia de poate decide menţinerea sau îndepărtarea premierului Florin Cîţu.

Detalii aflați pe: evz.ro

Sourceevz.ro
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:50

Proiecte sunt dar bani nu

Lipsa banilor și implicit stagnarea proiectelor finanțate prin programe guvernamentale a devenit o problemă și pentru comuna Dumitrița.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: