joi, septembrie 30, 2021

Florin Jianu: Ministerului Economiei i-ar trebui vreo 10 ani să implementeze ceea ce şi-a propus

De citit!

Florin Jianu: Ministerului Economiei i-ar trebui vreo 10 ani să implementeze ceea ce şi-a propus

Ministerul Economiei i-ar trebui 10 ani să implementeze măsurile pentru mediul de afaceri pe care şi le-a propus pentru actualul program de guvernare, cred reprezentanţii IMM-urilor din România.

”Constatarea principală pe care noi o am făcut-o este că dintre 57 de măsuri cu privire la mediul de afaceri din programul de guvernare, 55 au un grad de implementare de 0% şi numai două măsuri au un stadiu de implementare de aproximativ 15%. Acest lucru face ca, per total, situaţia în acest moment să se găsească în felul următor: 3,5% este gradul de implementare al programului de guvernare pe mediul de afaceri după aproape 5 luni de guvernare. Ministerului Economiei i-ar trebui vreo 10 ani să implementeze ceea ce şi-a propus să implementeze în actualul program de guvernare”, a declarat Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în cadrul unei conferinţe de presă.

Sursa: zf.ro  

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:03:18

Concert în curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud

Cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au avut parte astăzi, de un moment muzical special, chiar în curtea unității.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: