sâmbătă, octombrie 2, 2021

Sighiartău: Suntem obligați să construim rapid

De citit!

Sighiartău: Suntem obligați să construim rapid

Deputatul Robert Sighiartău  a vorbit despre PNRR și despre mecanismul acestui plan, precum și despre două proiecte importante pentru județul Bistrița-Năsăud care au fost cuprinse în acest plan: drumul expres Bistrița – Cluj-Napoca și Pepiniera de la Sărata.

Centrul Europe Direct Bistrița a organizat conferința online “Împreună pentru viitor”, eveniment în cadrul căruia s-au purtat discuții cu privire la beneficiile pe care Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) le poate produce pentru comunitate și oameni, dar și despre Cadrul Financiar Multianual 2021-2027 și despre modul în care digitalizarea, educația și economia verde vor susține efortul de dezvoltare și un mediu mai curat. Printre participanții la eveniment s-a numărat și deputatul Robert Sighiartău. Acesta a vorbit despre PNRR și despre mecanismul acestui plan, precum și despre două proiecte importante pentru județul Bistrița-Năsăud care au fost cuprinse în PNRR – drumul expres Bistrița – Cluj-Napoca și Pepiniera de la Sărata.

Deputatul a vorbit și de situația în care se află România și nu numai din cauza pandemiei de coronavirus, subliniind că toate autoritățile fac eforturi și își doresc ca economia țării să repornească, dar pentru a reuși acest lucru este nevoie de un efort comun, atât din partea autorităților, cât și a cetățenilor.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:01:50

Proiecte sunt dar bani nu

Lipsa banilor și implicit stagnarea proiectelor finanțate prin programe guvernamentale a devenit o problemă și pentru comuna Dumitrița.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: