miercuri, septembrie 29, 2021

Bogdan Ivan: Țara mai are Guvern, prim-ministru sau ministru al Sănătății?

De citit!

Bogdan Ivan: Țara mai are Guvern, prim-ministru sau ministru al Sănătății?

Un ordin care modifică criteriile de carantinare pentru localitățile din România a fost publicat în Monitorul Oficial fără ca Guvernul, primul ministru sau șeful DSU, Raed Arafat să fie informați!

Semnatara ordinului, secretarul de stat Andreea Moldovan, mâna dreaptă a ministrului Voiculescu sau poate ambele mâini, a trecut peste orice prevedere legală! Un nou ordin de carantinare nu poate fi emis fără acordul CNSU, condus de premierul țării!

În această stare de fapt, cu acest ordin publicat în Monitorul Oficial, românii pot fi carantinați conform unui calcul matematic, respins de mulți experți!

Degringolada actualei guvernări continuă! Libertatea individuală sau colectivă poate fi suprimată de orișicine? Nu mai avem Guvern, prim-ministru care să gireze ce apare în Monitorul Oficial? Ce a devenit acesta? Revista de satiră Urzica?

Gafele monumentale ale ministrului sănătății devin virale, pandemice! Virusul nepriceperii este mai periculos decât Covidul. Viețile românilor nu pot fi ordonate în funcție de cum vrea un singur individ și nici cum trage coaliția cu dinții de putere.

Conform acestui ordin abuziv, multe localități din România ar trebui carantinate azi! Printre ele, București și Cluj!

Așa cum pandemia va avea un sfârșit și guvernarea voastră va avea unul. Al vostru este, însă, foarte aproape.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:23:28

PARA-Karate la WUKF 2021

La Campionatul Mondial de Karate WUKF, secțiunea PARA, Romania s-a prezentat cu un lot de 18 sportivi PARA, proveniti din centrele de pregatire din Deva, Resita, Arad, Cluj-Napoca si Târgu Mures. Lotul sportivilor PARA a acoperit toate categoriile, mai putin grupa destinata sportivilor in scaune rulante.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: