marți, mai 18, 2021

Omul de lîngă tine

Prezentăm oameni care au un impact asupra comunității în care trăiesc, oameni care ne inspiră prin ceea ce fac.

Realizator: Paul Adam

Dacă cunoști și tu o persoană care are ceva deosebit, care ne poate inspira să facem lumea mai bună, sau prin ceea ce face este un model pentru cei din jur, trimite-ne un email pe adresa redactie@as-tv.ro cu numele persoanei și motivul pentru care tu crezi că oamenii trebuie să afle despre ea.

 

 

Titi Aur, fostul pilot de raliuri, a făcut precizări de ultimă oră despre starea lui de sănătate. Acesta a fost internat la spitalul din Bârlad, fiind infectat cu COVID-19.

De citit!

Titi Aur, fostul pilot de raliuri, a făcut precizări de ultimă oră despre starea lui de sănătate. Acesta a fost internat la spitalul din Bârlad, fiind infectat cu COVID-19.

Fostul pilot de raliuri Titi Aur a oferit detalii de ultimă oră despre starea lui de sănătate. Titi Aur se află internat în spital după ce a fost infectat cu Covid-19. Acesta le-a transmis scepticilor un mesaj în care îi îndemână să nu mai nege existența virusului deoarece se joacă cu sănătatea oamenilor.

„Nu știu de unde am luat. Din fericire niciun din colegii mei și familia mea nu a fost afectați.

Am purtat masca de pe 1 aprilie, și acum o am pe asta mica. Am avut o perioada de 8 zile în care nu am putut să respir deloc fără mască. Și dusul la toaleta a fost un sport extrem. Eram sufocat. Veneam cu saturația sub 70. E traumatizant. Te simți strâns de gât. În spitale sunt tragedii. Fraților, nu mai transmiteți acea minciună, ca nu e Covid. Unii chiar cred asta.

Transmit un mesaj fals. E adevărat ca unii au forme ușoare, și eu am avut simptome ușoare. A fost o evoluție fulminanta. Încercați sa nu deveniți autorii morali. Dați jos guverne, dar nu va jucați cu sănătatea oamenilor”, a spus Titi Aur, la emisiunea La Măruță.

Sursa: evz.ro

Sourceevz.ro
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Băncile din România au investit milioane de euro în proiecte de digitalizare

Băncile din România au crescut investiţiile în automatizarea proceselor, astfel că în 2020 au fost investiţi peste 200 de milioane de euro în proiecte de digitalizare, potrivit unui comunicat de presă al Horvath care citează o analiză a companiei de consultanţă bancară Finnoconsult.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: