miercuri, noiembrie 10, 2021

În pădurile din Bistrița-Năsăud se fură ca-n codru

De citit!

În pădurile din Bistrița-Năsăud se fură ca-n codru

Material lemnos fără documente legale, în valoare de aproape 3000 de lei, ridicat în vederea confiscării de polițiștii din Beclean.

În seara de 11 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din Beclean l-au depistat și oprit în trafic pe un bărbat de 42 de ani, din Bistrița Bârgăului care se afla la volanul unei autoutilitare.

Autovehiculul a fost oprit pe raza localității Blăjenii de Sus, iar în urma controlului efectuat, a reieșit că transportă 4,5 metri cubi de cherestea fără a avea aviz de însoțire sau alte documente legale de proveniență. Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 171/ 2010, sancțiunea fiind în cuantum de 1.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de 2905 lei a fost ridicat în vederea confiscării.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: