marți, septembrie 28, 2021

Dolha: Până la 1 iunie ar trebuie ca 30% din populație să fie vaccinată

De citit!

Dolha: Până la 1 iunie ar trebuie ca 30% din populație să fie vaccinată

Prefectul Stelian Dolha a declarat în exclusivitate pentru televiziunea noastră că  până la 1 iunie 2021, județul Bistrița-Năsăud ar trebui să ajungă la un procent de 30% populație vaccinată, dar mulți oameni neglijează măsurile impuse de Guvern.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 se derulează în condiții bune la nivelul județului Bistrița-Năsăud, potrivit prefectului Stelian Dolha, dar există multe probleme, în special din partea marilor comercianți:

,,Până acum, la nivelul județului Bistrița-Năsăud, s-au administrat 42.878 de doze de vaccin. Am și o statistică pe această temă: 6.429 cu vaccin Moderna, 5.164 cu AstraZeneca și 31.285 cu Pfizer. Vorbim de un număr total de peste 14.000 de persoane vaccinate complet. În procente, asta înseamnă undeva la peste 13% din populație vaccinată, ceea ce e deja încurajator. (…) Trebuie să privim optimiști toată problema aceasta. Pe lângă cei 13% imunizați prin vaccinare, mai sunt și cei care s-au imunizat natural, adică persoanele care au trecut prin infecție cu noul coronavirus. Astfel, procentul celor imunizați e mai crescut. Nu îl avem astăzi în cifre, dar deja putem să vedem luminița de la capătul tunelului, putem să avem o percepție optimistă asupra imunizării sau pandemiei în județul Bistrița-Năsăud (…) Dacă până acum vorbeam de 750-800 de persoane vaccinate zilnic la nivelul județului, din această săptămână putem vorbi de 900 de persoane/ zi, care înseamnă bine, un număr bun pentru județ. (…) Avem 16 fluxuri deja în județ, plus cele două la Armată și unul la MAI, deci practic vorbim de 19 fluxuri în 12 centre de vaccinare, plus cele de la MAI și Armată. Adică avem 14 centre de vaccinare cu 19 fluxuri. E deja bine.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:23:28

PARA-Karate la WUKF 2021

La Campionatul Mondial de Karate WUKF, secțiunea PARA, Romania s-a prezentat cu un lot de 18 sportivi PARA, proveniti din centrele de pregatire din Deva, Resita, Arad, Cluj-Napoca si Târgu Mures. Lotul sportivilor PARA a acoperit toate categoriile, mai putin grupa destinata sportivilor in scaune rulante.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: