marți, noiembrie 16, 2021

Un proiect inedit pentru salvarea Cinematografului 23 August

De citit!

Un proiect inedit pentru salvarea Cinematografului 23 August

Un restaurant artistic -pedagogic al elevilor. Acesta este un proiect propus de de profesorul Florin  Bojor.

Deja, profesorul Florin Bojor a găsit și un nume pentru acest restaurant artistic-pedagogic: OMNIA. ,,Cei mai harnici elevi de la Liceul de Arte să poată să-și expună spre vânzare aici picturile și sculpturile, cei mai harnici elevi de la Liceul de Muzică să poată susține aici programe artistice și cei mai harnici elevi de la Liceul Tehnologic de Servicii să poată pregăti și servi cea mai bună mâncare. Tuturor bistrițenilor care, cu siguranță, ar plăti pentru a se bucura de un spectacol gastronomic, de muzică și de către arte susținut de tinerii acestui oraș care au prieteni, rude, părinți care ar veni să-i vadă. Pentru a-i ambiționa pe tineri, Primăria Bistrița trebuie să acorde burse lunare acestor tineri implicați în proiect. În concluzie, vorbim de un proiect unic în România care unește pe de-o parte cultură și formare profesională pentru a-i face pe tineri să se îndrăgostească de acest oraș și să nu mai plece. Ca atare Restaurantul Artistic – Pedagogic al Elevilor OMNIA este absolut necesar.”

Ioan Turc spune că imobilul care a găzduit fostul cinematograf va trece cât de curând în patrimoniul primăriei. La începutul anului 2010, fostul primar al municipiului, Ovidiu Creţu spunea, cu privire la fostul Cinematograf  23 August, că soluţia cea mai viabilă ar fi demolarea clădirii şi construirea unui spaţiu nou.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:00:52

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare

ACS Transilvania Bistrița a pierdut în deplasare, primul meci din play off-ul ligii elitelor, cu Poli Timișoara. Etapa a doua va avea loc tot în orașul de pe Bega. Bistrițenii se vor afla față în față cu bănățenii de la Ripensia.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: