joi, septembrie 30, 2021

Mica Oprea, noul consilier al primarului Turc

De citit!

Mica Oprea, noul consilier al primarului Turc

După ce Vasile Moldovan, fostul primar al urbei, s-a retras din funcția de consilier al actualului edil, acesta a fost înlocuit cu Mica Oprea.

Mica Oprea şi-a început activitatea în anul 1982 ca jurist stagiar la Consiliul Popular al judeţului Bistriţa-Năsăud, iar după aceea a fost, pe rând, secretarul Primăriei Bistriţa, secretar general al Prefecturii,  subprefect, director de Cancelarie, inspector guvernamental, director executiv în Consiliu Judeţean.

În 2015, a preluat funcţia de secretar general al judeţului, odată cu pensionarea lui Iosif Redl.

Mica Oprea  a fost secretar general al municipiului Bistriţa şi a devenit secretar general al Prefecturii atunci când prefect a fost Viorel Pupeză. Ulterior, a deţinut funcţia de subprefect, la acea vreme fiind printre puţinii funcţionari publici bistriţeni care au absolvit cursurile Institutului Naţional de Administraţie.

A avut şi funcţia de director de cancelarie la Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, pe timpul mandatului prefectului Cristian Florian.

Ca inspector guvernamental, Mica Oprea a ocupat, din 1 iulie 2012, funcţia de director executiv la Direcţia Administraţie Locală din cadrul Consiliului Judeţean. Postul a fost vacantat în urma pensionării lui Ioan Burian. Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, este cel care i-a propus acesteia ocuparea funcţiei de director în instituţie, şi asta pentru că era nevoie de un profesionist.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:03:18

Concert în curtea Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud

Cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița au avut parte astăzi, de un moment muzical special, chiar în curtea unității.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: