sâmbătă, iulie 31, 2021

Primăria va prelua clădirea în care a funcționat fostul Cinematograf 23 August

De citit!

Primăria va prelua clădirea în care a funcționat fostul Cinematograf 23 August

Am avut recent, la București, o discuție cu conducerea RADEF România Film pentru preluarea vechii clădiri în care a funcționat Cinematograful ”Omnia”, redevenit ”23 August” și cunoscut îndeosebi sub acest nume. Am primit promisiunea că RADEF va transmite acest imobil către Primăria Bistrița. Practic, discut de un angajament al acestei instituții cu privire la transmiterea către municipalitate a clădirii fostului cinematograf. Menționez că ceea ce au încercat administrațiile bistrițene de-a lungul timpului, în repetate rânduripentru că au mai existat inițiative de preluare, s-a reușit. E nevoie de o hotărâre de Consiliu Local. În prima ședință de Consiliu Local vom intra cu un asemenea punct pe ordinea de zi, după care, evident, vom închide formalitățile prin preluarea efectivă a clădirii”, a declarat Ioan Turc.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: