sâmbătă, iulie 31, 2021

Naționalizarea continuă să producă drame.

De citit!

Naționalizarea continuă să producă drame.

Când dreptatea se odihnește, drama continuă.

România a fost obligată în 2020 să plătească despăgubiri record de 34 de milioane de euro s-au plătit de către România, foștilor proprietari deposedați abuziv, potrivit lui Horațiu Radu, fost avocat al României la CEDO și actual secretar general în Ministerul Justiției. 

După 31 de ani, problema restituirii imobilelor și terenurilor naționalizate de regimul comunist nu a fost rezolvată, iar țara noastră continuă să fie penalizată de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Procese nerezolvate, drame familiale și nedreptăți continuă și astăzi, producând zilnic nedreptate și suferință. „Statul trage de timp, așteaptă fie să murim, fie să renunțăm”. este concluzia unui studiu realizat de Europa Liberă.

Anul 2020 a fost un an în care sumele despăgubirilor a crescut dramatic.

În 2020 România a plătit despăgubiri de 34 milioane de Euro, foștilor proprietari
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: