marți, noiembrie 16, 2021

A achiziționat aproape 300 de oi din Căianu Mic , dar ,,a uitat” să le plătească

De citit!

A achiziționat aproape 300 de oi din Căianu Mic , dar ,,a uitat” să le plătească

Un bărbat de 50 de ani, din Hârșova, județul Constanța, este bănuit de comiterea unei infracțiuni de înșelăciune, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind de peste 72.000 de lei. Bărbatul ar fi cumpărat aproape 280 de oi de la un cioban din Căianu Mic, dar nu i-a mai dat ciobanului banii pentru animale. Acesta a fost depistat de polițiști pe raza localității de domiciliu și a fost condus la sediul Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș pentru audieri, unde ulterior a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul, în cursul anului 2018, în calitate de reprezentant al unei societăți comerciale, l-ar fi indus în eroare pe un bărbat din Căianu Mic, de la care ar fi cumpărat 279 de oi și nu ar mai fi achitat contravaloarea stabilită, respectiv suma de 72.540 de lei.

În prezent, bărbatul se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat procurorilor în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale  Bistrița-Năsăud și polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș în vederea documentării întregii activități infracționale.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:14

Bătaie între eleve de liceu la Teaca

Un echipaj de poliție și o ambulanță au ajuns luni dimineața la Liceul Teoretic din Teaca, Bistrița-Năsăud. Două eleve s-au luat la bătaie după un week-end în care s-au acuzat reciproc, pe rețelele de socializare, de furtul unei anumite sume de bani.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: