joi, aprilie 15, 2021

Mesajul președintelui C.J., Radu Moldovan, cu prilejul Zilei Romilor

De citit!

Mesajul președintelui C.J., Radu Moldovan, cu prilejul Zilei Romilor

,,Dragi cetăţeni români de etnie romă, vă transmit gânduri bune și reconfirmarea continuării relațiilor de colaborare, sprijin și bună înțelegere, cu prilejul Zilei Internaţionale a Romilor.

O dată cu dublă semnificaţie: moment de mare bucurie, dar și de omagiu adus romilor, victime ale Holocaustului din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial.Etnia romă reprezintă o comunitate importantă, atât pentru România, cât și pentru județul nostru. Tocmai de aceea, mereu am făcut demersuri pentru ca relația cu dumneavoastră să fie una constructivă și incluzivă. Cetățenii romi, atât în România, cât și în orice colț al lumii trebuie să aibă, fără discriminare, acces egal la muncă, educație și servicii medicale, ca parte din societate, ca oameni, ca prieteni.Vă prețuim zestrea culturală şi apreciem realizările extraordinare ale intelectualilor, artiştilor, activiştilor romi şi ale altor membri ai comunităţii. La fel ca și buna noastră colaborare, sunt semne ale procesului de bună înțelegere și integrare. Nu în ultimul rând, îl felicit și îl admir pentru munca și implicarea deosebită, pe dnul Nea Lăcătuș, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa Bistriţa-Năsăud și consilier județean, în promovarea valorilor și nevoilor etniei, integrarea socială și reprezentarea intereselor dumneavoastră. Așadar, la ceas aniversar, transmit comunității rome din județul Bistrița-Năsăud și de pretutindeni, multă sănătate și un sincer La mulți ani, în bună înțelegere!”

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Pinticu: Furt de energie electrică

Cu toții știm că energia electrică ne încarcă bugetul familial de cheltuieli. Sunt unii care prefer să racordeze ilegal la rețeaua de electricitate. Mai multe locuințe din localitatea Pinticu - comuna Teaca, au fost verificate de către jandarmi din cadrul Detașamentului 1 Mobil și reprezentanţi ai companiei de Distribuție a Energiei Electrice Bistrița. Acțiunile au vizat prevenirea şi combaterea furturilor de energie electrică.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: