duminică, august 1, 2021

Descinderi la mai mulţi falşi artişti

De citit!

Descinderi la mai mulţi falşi artişti

Miercuri dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au efectuat 7 percheziţii domiciliare, la persoane fizice şi juridice din judeţele Dolj, Mehedinţi şi Teleorman, bănuite de înscrisuri falsificate, în vederea obţinerii unor indemnizaţii alocate din bugetul de stat. Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2020 şi până în prezent, 5 persoane din Craiova, care ar fi invocat calitatea de artist-interpret, ar fi depus, în contextul pandemiei de COVID-19, la autoritatea competentă, înscrisuri falsificate, în vederea obţinerii unor indemnizaţii alocate din bugetul de stat. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 45.000 de lei. De asemenea, au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere

Citeste mai mult: adev.ro/qr8v9y

SourceAdevărul
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: