miercuri, noiembrie 10, 2021

Iarna nu se dă dusă din Bistrița-Năsăud

De citit!

Iarna nu se dă dusă din Bistrița-Năsăud

Iarna nu se dă dusă din Bistrița-Năsăud, motiv pentru care utilajele de deszăpezire acționează pe drumurile județene.

 ,,Utilajele de deszăpezire acționează cu lamă și material antiderapant pe drumurile naționale și autostrăzile administrate afectate de ninsori, pentru ca circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță”, a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj.

Având în vedere informarea de vreme rea (ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului, precipitații mixte, polei) emis de către Administrația Națională de Meteorologie, valabilă pentru numeroase zone ale țării  pentru reducerea riscului de incidente conducătorilor auto care se deplasează în zonele vizate, li se recomandă să circule cu viteză redusă, adaptată condițiilor unui carosabil umed, alunecos sau acoperit cu zăpadă, să folosească sistemele de iluminare-semnalizare și de climatizare-dezaburire, să păstreze o distanță suficient de mare între autovehicule pentru a putea opri în siguranță dacă situația o impune, să utilizeze cu precădere frâna de motor pentru reducerea vitezei, evitând bruscarea comenzilor autovehiculului.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

00:02:55

Concurs pentru funcțiile de directori de școli

Concursul pentru directori este în plină desfășurare. Dintre cei 135 de candidați, 97 au promovat proba scrisă. În curând vor fi evaluați în cadrul un interviu de 60 de minute, de o comisie formată dintr-un inspector școlar, doi profesori din școala și un reprezentant al consiliului local.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: