joi, aprilie 15, 2021

Gavrilă Țărmure, noul rege de la Palat(ul de Cultură)

De citit!

Gavrilă Țărmure, noul rege de la Palat(ul de Cultură)

Gavril Țărmure a câștigat concursul pentru conducerea Centrului Cultural Municipal George Coșbuc, după jurizarea ultimei probe, cea a interviului.

Gavrilă Țărmure a obținut 9,13 la interviul pentru funcția de la municipiu și 8,28 la proiectul de management, în timp ce contracandidatul său, profesorul Claudiu Șular a obținut 8,78 la interviu și 7,91 la proiectul de management. Inițial în cursa pentru funcția de la Palatul Culturii  s-au înscris 6 candidați, însă 4 au fost eliminați la proba dosarelor: Mihai Berbunschi, jurnalistul Ciprian Moldovan, tenorul Florin Ormenișan și Ion Bradea.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Pinticu: Furt de energie electrică

Cu toții știm că energia electrică ne încarcă bugetul familial de cheltuieli. Sunt unii care prefer să racordeze ilegal la rețeaua de electricitate. Mai multe locuințe din localitatea Pinticu - comuna Teaca, au fost verificate de către jandarmi din cadrul Detașamentului 1 Mobil și reprezentanţi ai companiei de Distribuție a Energiei Electrice Bistrița. Acțiunile au vizat prevenirea şi combaterea furturilor de energie electrică.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: