joi, aprilie 15, 2021

Cresc alocaţiile de hrană în spitale

De citit!

Cresc alocaţiile de hrană în spitale

Ministrul Sănătății a declarat că se elimină plafonul maxim şi se introduce nivelul minim de 16 lei pe zi pentru pacient. Scopul deciziei este acela ca pacienții să nu mai fie expuși ”economiilor” dictate de unele spitale în detrimentul calității hranei pacienților. Numeroși români internați în spitalele de stat se plâng sistematic de calitatea proastă și de deficiențele nutriționale ale mâncării din spitale.

Nivelul minim al alocațiilor de hrană va fi de 16 lei/zi.

Proiectul propus de Ministerul Sănătății prevede că nivelul alocaților de hrană se stabilește de către conducătorul unității, cu avizul consiliului de administrație al acesteia. În plus va fi introdus un ghid pentru nutriție adecvată în spitale.

Mai multe aflați din Evenimentul Zilei.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultima oră

Pinticu: Furt de energie electrică

Cu toții știm că energia electrică ne încarcă bugetul familial de cheltuieli. Sunt unii care prefer să racordeze ilegal la rețeaua de electricitate. Mai multe locuințe din localitatea Pinticu - comuna Teaca, au fost verificate de către jandarmi din cadrul Detașamentului 1 Mobil și reprezentanţi ai companiei de Distribuție a Energiei Electrice Bistrița. Acțiunile au vizat prevenirea şi combaterea furturilor de energie electrică.

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: