duminică, august 1, 2021

Cresc alocaţiile de hrană în spitale

De citit!

Cresc alocaţiile de hrană în spitale

Ministrul Sănătății a declarat că se elimină plafonul maxim şi se introduce nivelul minim de 16 lei pe zi pentru pacient. Scopul deciziei este acela ca pacienții să nu mai fie expuși ”economiilor” dictate de unele spitale în detrimentul calității hranei pacienților. Numeroși români internați în spitalele de stat se plâng sistematic de calitatea proastă și de deficiențele nutriționale ale mâncării din spitale.

Nivelul minim al alocațiilor de hrană va fi de 16 lei/zi.

Proiectul propus de Ministerul Sănătății prevede că nivelul alocaților de hrană se stabilește de către conducătorul unității, cu avizul consiliului de administrație al acesteia. În plus va fi introdus un ghid pentru nutriție adecvată în spitale.

Mai multe aflați din Evenimentul Zilei.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Slide Reclame animate Atelierul de imagini publicitate și marketing
online
Accesează pagina!

Ultima oră

Patriarhul Daniel-al doilea mesaj istoric! se înscrie astăzi, definitiv, în linia marilor ierarhi ai românilor! Vrednic este!

A trecut mai puțin de un an - Sf. Dimitrie, 27 oct. 2020 - de când Prefericitul Daniel a dat mesajul care a zguduit clasa politică și a ridicat inimile românilor: ”Dumnezeu nu se lasă batjocorit”! Răspunsul la amenințările cu restricții noi din partea guvernanților.

Mai multe articole de acest fel

- Advertisement -spot_img
%d blogeri au apreciat: